Jij Onderneemt Het Training

Elke ondernemer is anders. Logisch, want ieder mens is uniek. Toch benaderen ondernemers de verschillende facetten van het ondernemerschap, zoals social media, administratie, pr, marketing en sales, vaak op een standaard manier omdat het ‘zo hoort’ of omdat ‘iedereen het zo doet’

Jammer! Want juist door jouw eigen kijk en jouw inbreng maak je het verschil. 

In deze training komen niet alleen veel verschillende ondernemer skills aan bod. De focus ligt vooral op jouw inbreng, jouw voorkeuren en jouw gevoel bij het toepassen van die skills. Zodat helder wordt wat jouw manier van ondernemen is.

Deze training is jouw ideale sparringsmaatje op ondernemersgebied. Als zelfstandige komt het altijd op jou aan. Jij moet de beslissingen nemen en jij moet zorgen voor de omzet en het totaalplaatje. Dat is soms echt lastig of ronduit moeilijk. Je bent niet alleen met je uitdagingen. Iedere ondernemer komt ze tegen. In deze training wordt in 52 hoofdstukken en 26 verdiepingslessen ingegaan op de uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengt. 

Cisca vertelt je haar eigen ervaring en vraagt jou hoe jij tegen die verschillende onderwerpen aankijkt. Ze daagt je uit stelling te nemen en een kant te kiezen als het nodig is en steunt je als je richting gekozen hebt en verder wilt gaan. 

Cisca Stasse schreef het boek Jij Onderneemt Het in 2013 en in 2019 verscheen voor deze training een geheel herziene editie als e-book. Als start van de training ontvang je de pdf van dit boek. Je kan kiezen of je het boek eerst in het geheel leest of dat je na de eerste twee weken meteen begint met verdiepingsles één van de training. 

In 26 weken behandel je alle 52 hoofdstukken en heb je een enorme groei doorgemaakt als ondernemer en als persoon. Je bent klaar voor het volgende level. 

Eén van de mooiste complimenten die Cisca kreeg na aanleiding van haar boek was de opmerking; “ik had het idee dat ik met je aan de keukentafel zat te praten.”
Laat dat nu precies zijn wat Cisca met haar boek en met deze training wil bereiken.

“Ik wil je niet met het vingertje wijzend vertellen hoe het moet. Ik wil je zo graag de ruimte geven om de ondernemer te worden die jij wilt zijn. Met deze training kan ik dat nog veel beter dan alleen via mijn boek, want ik ben zo in staat om af en toe even aan te schuiven en met je te sparren over jouw ondernemerschap en de uitdagingen die jij daarbij tegenkomt.”


Trainingen materialen

video, tekst, pdf